SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSildajazz 2017: Jamie Cullum lover galskap i kveld

Sildajazz 2017: Jamie Cullum lover galskap i kveld

Jamie Cullum gleder seg til å spille i Maritim Hall i kveld og sier det gjerne blir litt mer intenst og crazy innendørs selv om han også trives ute som på rådhusplassen for seks år siden. – Vi låser oss aldri til en setliste, for bandet liker å improvisere og ta ting på sparket, sier Cullum som helt ærlig mener at norsk jazz er i verdenstoppen når det gjelder ferdigheter og utvikling. – Bugge is the boss, sier Cullum og sikter til Bugge Wesseltoft. Han har vært gjest i Cullums ukentlig jazzprogram på BBC Radio2. I intervjuet som ble sendt direkte på Radio102s sending fra Sildajazz i dag, ga Egil Cullum utfordringen med å sette opp sin ønskekveld i Maritim Hall med hovedartist og oppvarmer. Først prøvde Cullum å vekke opp en død helt, før han måtte velge en levende legende i tillegg. Som oppvarmer valgte han et norsk navn som deltar på årets Sildajazz.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no