SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemHva skjer på Radio 102?Se Åge Aleksandersen med Radio 102

Se Åge Aleksandersen med Radio 102

Torsdag 6. juli står hele Norges Åge på scenen i Skånevik og Radio 102 inviterer deg til å bli med på konsert. Konserten med Åge Aleksandersen & Sambandet er i regi av Skånevik Bluesfestival, og i tillegg til konserten med Åge & Co kan du også få med deg en rekke andre band og artister som skal spille før Åge & Sambandet entrer scenen.

Opplegget er som følger:

Du møter opp på Flotmyr torsdag ettermiddag (6. juli klokken 16.30). Vi reiser i buss inn til bluesbygda og får med oss alle artistene som skal spille denne kvelden. Det hele toppes med konserten med Åge Aleksansdersen & Sambandet som går på scenen ca. kl. 23.00. Etter konserten blir det buss tilbake igjen til Flotmyr. På bussturen innover lover vi deg god stemning, «Levva livet» på anlegget og også en aldri så liten «Åge-Quiz» presentert av 102’s programledere.

Vel inne i Skånevik entrer vi festivalområdet der musikken starter opp fra scenen klokken 18.00. Da går det slag i slag og band for band helt til kvelden toppes med Åge Aleksandersen & Sambandet. De går på scenen ca. kl. 23.00. Etter konserten setter vi oss slitne, hese og lykkelige i bussen som tar oss trygt tilbake igjen til Flotmyr der vi beregner ankomst ca. kl. 02.30.

Vi har begrenset antall plasser og disse billettene kan kun kjøpes via denne linken.

Denne konsertpakken er et samarbeid mellom Radio 102 og Skånevik Bluesfestival

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no

Annonse